Дітям Буковини – здорове харчування
03.02.2020р., у перший день карантину, відбулося засідання педагогічної ради за участю працівників шкільної їдальні, на якій заслухали наступні питання:
1. Аналіз роботи за І семестр 2019-2020 н.р. з питань організації харчування (Доповідач - Проданюк М.С.).
2. Завдання НВК по виконанню регіонального плану заходів «Дітям Буковини – здорове харчування на 2020-2022 роки» (Доповідач - Коляско Т.І.).
3.Про впровадження моделі мультипрофільного харчування у НВК (Доповідач - Ватаманюк М.І.).
4. Шляхи оновлення матеріально-технічної бази шкільного харчоблоку (Доповідач - Топорівська С.І.).
5. Про впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів ХАССП (Доповідач - Бойчук І.О.).
Із зацікавленістю ознайомилися з матеріалами Збірника рецептурних страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах Євгена Клопотенко http://cultfood.info/wp-content/uploads/2019/02/ZBIRNYK-RETSEPTUR-STRAV.pdf
І навіть продегустували одну із його страв, а саме – салат «Табуле».Сподобалося. Рекомендуємо!
Протягом тижня ішла жвава робота по переоформленню приміщення шкільної їдальні. Ось, що у нас вийшло:
І це тільки початок великої справи під назвою «Дітям Буковини – здорове харчування». Кухарі готуються до оновлення шкільного меню за новим збірником, а усі учасники освітнього процесу з нетерпінням очікують на нові страви.
- 911 переглядів