Дітям Буковини – здорове харчування

Поділіться статтею з друзями: 

03.02.2020р.,  у  перший  день  карантину,   відбулося  засідання педагогічної  ради  за  участю  працівників  шкільної  їдальні,  на  якій  заслухали  наступні  питання:

1. Аналіз  роботи  за  І семестр 2019-2020 н.р.  з  питань  організації  харчування  (Доповідач  -  Проданюк М.С.).

2. Завдання  НВК  по  виконанню  регіонального  плану заходів «Дітям Буковини – здорове  харчування на 2020-2022 роки»  (Доповідач  -  Коляско  Т.І.).

3.Про  впровадження моделі мультипрофільного харчування у  НВК (Доповідач  -  Ватаманюк М.І.).

4. Шляхи  оновлення  матеріально-технічної  бази  шкільного  харчоблоку (Доповідач  -  Топорівська С.І.).

5. Про  впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів  ХАССП  (Доповідач  -  Бойчук  І.О.).

Із  зацікавленістю  ознайомилися  з  матеріалами  Збірника рецептурних страв для  харчування  дітей  шкільного  віку в  організованих  освітніх  та  оздоровчих  закладах  Євгена  Клопотенко  http://cultfood.info/wp-content/uploads/2019/02/ZBIRNYK-RETSEPTUR-STRAV.pdf

І  навіть  продегустували  одну  із  його  страв,  а  саме – салат  «Табуле».Сподобалося.  Рекомендуємо!  

Протягом  тижня  ішла  жвава  робота  по  переоформленню  приміщення  шкільної  їдальні.  Ось,  що  у  нас  вийшло:

І  це  тільки  початок  великої  справи  під  назвою  «Дітям Буковини – здорове  харчування». Кухарі готуються  до  оновлення  шкільного  меню за  новим  збірником,  а усі  учасники  освітнього  процесу з  нетерпінням  очікують  на    нові страви.